Julia

Julia
Julia badat i Bysjön. Pappa saknar dig.

onsdag 13 september 2017

Födelsedag Paulina - Kents dotter.

Delar här Facebook vännen Kent Filppus inlägg på sin Facebooksida.
Har tidigare skrivit om hans bok Utan min dotter 2012. Tyvärr har några framgång med att beröva barn dess ena förälder...
--------------------------------------------------------------------------

Idag fyller världens bästa Paulina 12 år. Tyvärr låter hennes mamma henne inte få några grattis från pappa. Därför säger jag grattis här och har en from förhoppning om att någon på nåt sätt kan bringa en grattishälsning till henne från pappa.
Det är tyvärr barnen som får betala priset för att man väljer fel mamma åt dem. Jag gjorde det felet och därför har inte Paulina fått träffa sin pappa på över 8 år. Därför har hon inte fått prata med sin pappa på över 7 år. Det är tyvärr barnen som lider för att vissa kvinnor anser att barnens främsta egenskap är att de kan användas för att jävlas med sina pappor. Stackars Paulina. Men snart är hon stor nog att själv ta kontakt - även om hennes mamma vill förneka henne rätten att ha kontakt med pappa och syskon. Den dagen blir en glädjens dag. Även om det kommer att bli svårt för Paulina att förstå varför hennes mamma utsatt henne för allt detta, en mamma som är tänkt att älska sitt barn över allt annat. Tyvärr är inte alla lämpliga att vara föräldrar, även om de rent fysiskt klarar av att bli det. Tyvärr klarar inte svenska domstolar av att skilja på "barnens bästa" och "mammas vilja" men idag har lagen ändrats så att det är förbjudet att likt Paulinas mamma kvarhålla ett barn utomlands mot vårdnadshavaren vilja. Det är ett steg framåt - för andra barn.

Inga kommentarer: