Julia

Julia
Julia badat i Bysjön. Pappa saknar dig.

onsdag 29 december 2010

Tankar - funderingar...

Hej Du läsare av min blogg!

Så här skrev jag för  knappt två månader sedan. Det var då jag startade min blogg.


"Har valt bloggnamnet Vittensten för att jag är född och uppväxt där. Kommer att blogga om lite av varje, samhällsfrågor, livet, möten med människor. Att delge tankar och funderingar"

Efter att jag startade mitt skrivande, har jag fått en enstaka anonym kritik via mail, men desto större positiv feedback från varma medmänniskor. Med uppskattande kommentarer.

För nu, nästan två dagar sedan. fick jag följande kommentar på följande inlägg på min blogg, http://vittensten.blogspot.com

"Anonym sa...
Det jag beundrar mest med dig är 
nog din skenhelighet. Alltså att du gillar att framstå som så otroligt, vad ska...man kalla det? "Sund"? Men en förfinad fasad med ett ruttet inre är
nog genetiskt här i Eda. Lägg ner din "onkel tom" roll då du snarare framstår som en parodi av dig..."

Frågan inställer sig givetvis - vad är detta...?
Man blir givetvis väldigt ledsen - jag har aldrig utgett mig från att vara någon som helst perfekt människa. Jag är nog som de flesta andra människor - en kombination med både kvaliteer och brister.
Har diskuterat detta med närstående vänner . vad kan ligga bakom?  Samtidigt som jag fått något till viss del aggressivt skrivet mail till mig i andra sammanhang.


Som en god vän sa till mig; du Bo - bry dig det inte om detta - det säger nog desto mera om avsändaren - vem det nu vara månde.


Vill med detta säga att jag uppskattar de vänner jag fått via detta medium internet - tack till Er alla - som har hört av sig i både skrift och telefonsamtal. Tack till Er!


Jag vill meddela att jag kommer även fortsättningsvis kommer att skriva utifrån det som är min bloggs inriktning.


Här i Vittensten kämpar vi på - far är inte så pigg - men jag hoppas det blir en ny vår även för min kära far. Det känns just nu bra att vara här i denna bistra vinter och få bistå med hjälp - till glädje för oss båda. Det har varit - och är - en rejäl kallperiod.


Titta gärna in på http://vittensten.blogspot.com


Vi är allas våra vänner...

3 kommentarer:

Mikael Ensson sa...

Ja, vad ska man säga.

Själv blev jag attackerad med de mest konstiga och bisarra sakerna när jag började skriva. Först var det på bloggen jag hade då, men också via andra medier. Själv blir jag irriterad då folk uttrycker sin åsikt anonymt då jag tycker det är ett fegt sätt. Visst det är ju deras rätt att göra det, men jag har alltid varit av åsikten att man står för sina ord, vilket man alltså inte gör anonymt kommenterat. Men som sagt, anonyma kommentarer säger mera om avsändaren än om mottagaren. Men inte är det roligt att få dem. Själv har jag valt att gå ut med att inga anonyma kommentarer släpps igenom då det känns mera rent utan dem. Avundsjukan i Eda kommun är fruktansvärd.

Micke

Bo Sundbäck sa...

Micke!

Joo...jag ändrade inställningarna för kommentarer jag med - men bytte tillbaka igen.
Man får ju försöka att tro på det "fria ordet" - även om jag i sak håller med dig Micke.

Mary X Jensen sa...

Att inte tillåta anonyma kommentarer kan vara bra under en period. Då tröttnar trollen nämligen och går någon annanstans. M man ska tänka att det är arma människor som håller på så där.

Sen kan man öppna upp igen.