Julia

Julia
Julia badat i Bysjön. Pappa saknar dig.

onsdag 3 november 2010

Några tankar på kvällen 3 november...

Har varit en dag med flera, spännande och berikande telefonsamtal. Med såväl kända som "okända" personer. En del av dessa samtalsämnen  lär jag få återkomma till med inlägg på bloggen längre fram.
Använder mitt eget citat; "Att leva är att lära - att lära är att leva". Har varit lärorik dag på flera sätt. Visst är det  fantastiskt; det Du inte visste igår Vet Du Idag! Historien bygger nuet - och tänket i nuet bygger framtiden. Den är precis vad vi gör den till.

Varit och besökt mor också på Klockargården i Charlottenberg. Tänker på min gamla mormor och morfar som gick ur tiden i slutet på 1970-talet. Bägge avled liggande på "gamla" långvården på Arvika sjukhus.Trots alla nedskärningar i offentliga sektorn så är det ändå fantastiskt mycket bättre nu, med egna boenden.

Tänker avsluta kvällen med att läsa i Kyrkans Tidning . Innehåller ofta intressanta reportage - inte minst vad gäller mänskliga rättigheter.
En ide jag har, i motvikt till de s k "utröstnings" programmen på TV, där någon ska förlora vore att ha nåt program där man istället röstade fram dagens bästa kompis eller vän. Vad tycker Du om den ideen...?
Svara gärna med en kommentar....

Var rädda om Er därute, ta vara på varandra, vi människor finns till för varandra.

Inga kommentarer: