Julia

Julia
Julia badat i Bysjön. Pappa saknar dig.

söndag 7 november 2010

Söndagskväll 7 november...

Visst är det konstigt ibland. I huvudet finns det massvis med tankar om olika saker att skriva om. Men det känns som vi säger på värmländska; "dä står jämt still".  Men nåväl, vi får se vad det blir denna söndagskväll, allhelgonahelg.

På fredag eftermiddag var jag och far  till  Eda Kyrka och tände ljus på kyrkogården vid min farfar och farmors grav. Farfar omkom i trafikolycka i augusti 1975 vid vägkorsningen upp till Arvika Sjukhus, och farmor dog i december 1989.
Mycket folk för övrigt  som var där och tände ljus för sina bortgångna kära. Pratade med några bekanta.

Lördag eftermiddag var vi och hälsade på mor på  Klockargården. Hon var inte fullt så pigg - verkade trött. Men vi pratade och drack kaffe.

I dag, i detta soliga fina senhöstväder med härlig sol, blev det en del utejobb gjort åt far här i Vittensten. Sista lövkrattningen, byte till vinterdäck, nere vid sjön och tog upp tre bryggdelar. Det hade börjat frysa på lite in vid land. Vid arbetet med att ta upp bryggorna tänkte jag; det var ju inte längesedan det var sommar och jag och Julia badade nästan varje dag. Saknade Julia väldigt mycket i den stunden. Pratade ju ändå med henne i telefon på morgonen.

Har också under helgen  gjort klart och skickat ett långt brev till Julias mormor i Yaroslavl i Ryssland. Staden ligger cirka 260 km norr om Moskva. Staden hade för övrigt 1000 års jubileum i  september i år.

Avslutade denna söndagskväll med att se på Martin Beck i TV4. Jag gillar dom filmerna. I natt verkar det som om det blir riktigt kallt enligt den norska väderprognosen yr.no. Om fyra månader är det dags för Vasaloppet. Det  Ni; tiden går! Efter det så börjar våren på riktigt...:-)

Inga kommentarer: